2011. június 30., csütörtök

Közvélemény kutatás


Sziasztok! Csak egy kis kéréssel szeretnék hozzátok fordulni. Nem tudom ki nézi az Ezel című sorozatot,de elterveztem,hogy írnék egy fanficot,persze ez csak tőletek függ. Az egésznek az lenne a lényege,hogy megszavaznátok,de kérlek titeket,hogy őszintén! Nekem ez számít,mert szeretek írni.
A történet lényege:
Ezel/Ömer bosszút akar állni akik börtönbe juttatták őt. Eyşan-on,Cengiz-en és Alin. De megismerkedik Eyşan húgával Baharral,aki szerelmes lesz Ezelbe. Viszont Ezel még mindig Ömerként szereti Eyşant. Rengeteget beszélget Baharral, majd később rájön,hogy egyre gyengédebb érzéseket táplál Bahar iránt.


Hát körülbelül ennyi lenne a lényege:) Vagyis,hogy Ezel felhagy a bosszúval,mert szerelmes lesz Baharba. Kérlek titeket szavazzatok,és az is jól esne ha kommentet is írnátok ki mit gondol erről. :) És ha elég szavazat lesz akkor elkezdem írni. =) Jól esne ha mindenki ŐSZINTÉN szavazna.



UI: aki nem tudja milyen ez a sorozat,a tovább mögött elolvashatjátok a "lényegét". :)
Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál.
Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

2 megjegyzés:

  1. szia szerintem csináld amit csinálsz :D
    Tök jó :D
    kérlek nézd meg az ennyimet is és ha szeretnéd követheted is és írj kommentet vagy véleményt köszii
    www.vampire-vampirefan.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Sztem kezdj bele ebbe a töribe mert én biztos elolvasnám ;)
    Sok sikert!

    VálaszTörlés